Laten we samenwerken

direct contact
email

Fotografie

Voor het vastleggen van jouw project, product, campagne en expeditie ga ik graag aan de slag. Fotografie is nog altijd een belangrijke vorm van media. Ik lever beeld van hoge kwaliteit, in te zetten voor promotiedoeleinden online, maar ook in print media.

Videografie

De populariteit van video is in de laatste jaren gestegen. Voor video- en film projecten waarbij mobiliteit belangrijk is, ben ik de aangewezen persoon. Met mijn minimalistische camera uitrusting, kan ik op lastig bereikbare plekken toch pakkende en cinematografische beelden maken.

Licenties

Heb je een foto gezien, die je zou willen gebruiken voor commercieel gebruik? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

workshops

Je wilt leren om betere foto’s te maken? Ik ga graag met je op pad om mijn kennis en ervaring met je te delen. Ook met de nabewerking van je foto’s help ik je graag verder. Lees hierover meer op deze pagina.

Roy Mosterd Fotograaf

tools

Voor mijn werk kom ik veel op moeilijker bereikbare plekken en het is voor mij daarom belangrijk om mobiel te blijven. Om die reden maak ik gebruik van de relatief kleine OM System (Olympus) camera’s en objectieven. Ondanks het formaat, levert de camera kwalitatief hoogwaardige beelden voor alle doeleinden.

  • Olympus OM-D E-M1 Mark III

  • 7-14mm | 12-100mm | 45mm | 75-300mm

  • Rode VideoMicro

  • DJI Ronin-S stabilizer

  • DJI  Mavic Mini 2

Skills

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met de nabewerking van foto’s en video. Voor mij is de nabewerking van de beelden net zo belangrijk als het schieten van de beelden. Door de nabewerking kun je een gewenste stijl bereiken, passend bij het imago van de opdrachtgever. Ik gebruik hiervoor Adobe programma’s als Lightroom, Photoshop en Premiere Pro.

Ik beweeg mij gemakkelijk door de bergen door mijn achtergrond als snowboarder. Ook in het water voel ik mij thuis door mijn ervaring als surfer (surfinstructeur/lifeguard). Ik houd me veel bezig met sporten zoals boulderen, surfen, mountainbiken en snowboarden en kan daardoor mijn conditie op peil houden. Ik vind het belangrijk om fit te blijven, zodat ik mijn werk als avonturen/outdoor fotograaf goed kan uitvoeren.

voorna

Samenwerkingen, klanten en publicaties

email
direct contact